Zijnsgeoriënteerde levenskunst - Op je gemak met ongemak

U bent hier

Home > Zijnsgeoriënteerde levenskunst - Op je gemak met ongemak

Op je gemak met ongemak

Wanneer

za, 05/05/2018 - 10:00 - 16:30
Voeg toe aan kalender2018-05-05 08:00:002018-05-05 14:30:00UTCZijnsgeoriënteerde levenskunst - Op je gemak met ongemakWandelweg 11 8500 Kortrijk

Waar

Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Prijzen

Standaardtarief - 25.00
Sociaal tarief - 12.50
Studententarief - 12.50

Code: 187723

Aan de hand van meditatie, meditatieve beweging en onderricht uit de Zijnsgeoriënteerde levenskunst onderzoeken we wat we nodig hebben om vrijer om te gaan met spanningen en moeilijkheden in ons leven.
‘Shit happens’ zeggen de boeddhisten en daarmee tonen ze aan dat het weinig zin heeft om onze angsten, boosheid of verdriet onder de mat te vegen of er dramatisch over te doen. Het leven stroomt en verandert en pijn zal er altijd deel van uitmaken.

Hoe kunnen we mildheid opwekken voor onszelf en de ander?
Hoe kunnen we ons openen voor de oneindige, liefdevolle onderstroom van al wat leeft?
Hoe kunnen we rusten in Zijn?

Als trainer Zijnsoriëntatie laat Trees Dewever je proeven van dit hedendaagse, spirituele levenskunstpad dat westerse psychotherapie verbindt met oosterse filosofie.

www.treesdewever.be

Praktische info:

Meebrengen: Zit je graag op de grond, neem dan alles mee wat je nodig hebt om comfortabel te zitten: zitkussen, zitbankje, dekentje, enz. Stoelen zijn aanwezig.

Over de begeleiding:

Trees Dewever begeleidt al tien jaar groepen en individuen via lichaamswerk, massage en coaching. Ze volgde trainingen in Antwerpen (Rebalancing), Thailand (Thaise massage) en Utrecht (School voor Zijnsoriëntatie). Op lichte en zachte wijze verbindt zij massage met meditatie, spiritualiteit en therapie. Op die manier wil ze een integraal pad voor meer levenskwaliteit aanreiken.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.