Woordenwisselingen - Intuïtief schrijven

U bent hier

Home > Woordenwisselingen - Intuïtief schrijven

Wanneer

zo, 12/05/2019 - 10:00 - 12:00
Voeg toe aan kalender2019-05-12 10:00:002019-05-12 12:00:00GMT+01:00Woordenwisselingen - Intuïtief schrijvenBroelkaai 8500 Kortrijk

Waar

Broeltorens
Broelkaai
8500 Kortrijk

Prijzen

Standaardtarief - 5.00

Deze prijs omvat een drankje achteraf

Code: 198405

In deze workshop gaan we in interactie met een kunstwerk van Ann Deman. In haar tentoonstelling 'Journey' toont ze wit porselein. Zelf zegt ze hierover: "Deze materie laat me toe de fragiliteit uit te drukken van het innerlijk kind, de ziel in elk van ons. Werk rond bewustwording en Zijn. Dit verbeeld ik in een installatie waar ik nu al twee jaar mee bezig ben in de stilte van mijn atelier. Fragiele foetussen die als het ware tot bloei komen.”


In deze workshop laten we ons raken door het kunstwerk. De woorden, impressies en gevoelens die het beeld je influistert, vertrouw je toe aan een stil, wit blad papier. Zomaar vrijuit vanuit het hart, zonder al te veel nadenken of literaire overwegingen. Wie weet welke pennenvruchten of vleugjes poëzie strijken er neer en verrassen je in stille verwondering?


Geen schrijfervaring vereist, enkel bereidheid je open te stellen en je te laten verrassen.


i.s.m. Musea Kortrijk en BuBox in het kader van het project # WHO CARES ? en het festival 'Caring = sharing', een organisatie van Schouwburg Kortrijk en partners, van 20 tot 25 mei 2019. Lees hier het volledige programma van het festival.

Partner:

Stad Kortrijk
Musea Kortrijk
BuBox

Over de begeleiding:

Hilde Breda verdiepte zich, na haar jarenlange theateromzwervingen als actrice, in stemexpressie, stemcoaching en energetisch werk.
Ze ontdekte in de stem een fascinerende en krachtige compagnon de route tot transformatie en ontwikkeling.
Ze heeft een individuele praktijk als stemcoach en werkt ook graag met groepen rond stemexpressie, intuïtie en persoonlijke groei.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.