Wegwijs in de producten van de vegetarische keuken

U bent hier

Home > Wegwijs in de producten van de vegetarische keuken

Wanneer

do, 20/09/2018 - 19:00 - 21:00
Voeg toe aan kalender2018-09-20 17:00:002018-09-20 19:00:00UTCWegwijs in de producten van de vegetarische keukenWandelweg 11 8500 Kortrijk

Waar

Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Prijzen

Medewerker - 15.00
Standaardtarief - 15.00

Code: 187442

Het is niet altijd eenvoudig om in het grote product-en informatieaanbod omtrent vegetarische voeding wegwijs te geraken. Tijdens deze lezing helpt Peter Vandermeersch je op weg in de vele nieuwe en onbekende producten. Je leert de benodigde basisbegrippen en maakt kennis met de vele voedingsmiddelen en ideeën uit de natuurlijke keuken. We bekijken de verschillende vegetarische eiwitten en tal van andere producten die we kunnen aanwenden om vegetarische maaltijden te gaan opbouwen. 

Geschikt voor beginners en gevorderden. Geen specifieke voorkennis vereist.

www.dezonnekeuken.be

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.