Verstillen met actieve meditatie

U bent hier

Home > Verstillen met actieve meditatie

Wanneer

zo, 17/12/2017 - 10:00 - 12:00
Voeg toe aan kalender2017-12-17 09:00:002017-12-17 11:00:00UTCVerstillen met actieve meditatieBlinde Rodenbachstraat 23 8800 Rumbeke

Waar

De Kleine Stooringhe
Blinde Rodenbachstraat 23
8800 Rumbeke

Prijzen

Standaardprijs - 5.00

Code: 177340

Velen van ons zijn op zoek naar verstilling en meer rust en stilte in ons leven. Gewoon tijd nemen, gaan zitten en de stilte en rust toelaten, is meestal minder eenvoudig dan het klinkt. Wanneer we stilvallen, begint ons hoofd vaak overvol te lopen van gedachten en lijkt onze aandacht overbevraagd te worden door zoveel om ons heen. Actieve meditaties geven je de kans om in de eerste fase spanning los te laten. Van daaruit is het dan makkelijker om stil te worden.

Om tot rust en stilte te komen is er vaak iets nodig dat ons stap voor stap meeneemt naar die stilte. Vormingplus neemt jullie graag op sleeptouw het komende jaar. Drie keer per maand kun je op een andere manier tot stilte en rust komen, via beweging (woensdagvoormiddag), via actieve meditatie (zondagvoormiddag) en via klankyoga & mantrazingen (woensdagvoormiddag). Elk moment staat op zich en kan dus apart gevolgd worden. 
 

Praktische info:

Meebrengen: losse gemakkelijke kledij en warme sokken, inschrijven VOOR donderdagavond voorafgaand aan de sessie.

Over de begeleiding:

Rie Vanduren is stafmedewerker bij Vormingplus MZW. Ze ontwikkelt en begeleidt vormingstrajecten voor mensen in (kans-)armoede. Ze tracht ook aandacht te wekken voor de problematiek van armoede bij het brede publiek. Rie begeleidt ook cursussen zoals 'Lichaam, bron van levenswijsheid'. Ze studeerde pedagogische wetenschappen en is actief emotioneel lichaamstherapeut. Haar dada is mensen ‘echt’ ontmoeten, bewuster in het leven staan, stilte en rust bewaren (o.a. via meditatie) midden in de chaotische wereld.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.