Vegetarische lentepizza's

U bent hier

Home > Vegetarische lentepizza's

Wanneer

do, 29/04/2021 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2021-04-29 19:00:002021-04-29 22:00:00GMT+01:00Vegetarische lentepizza'sSchakelstraat 8 8790 Waregem

Waar

Cultuurcentrum De Schakel
Schakelstraat 8
8790 Waregem

Prijzen

Standaardtarief - 31.00

 

Het principe van de pizza leent zich zeer goed om creatief doorheen de seizoenen mee aan de slag te gaan. Een pizza kan namelijk zoveel meer zijn dan een ronde schijf met tomaat en kaas. Je leert een pizza op te bouwen vanuit verschillende ideeën, met seizoensgebonden groenten en lentefrisse kruiden. Je maakt verrassende, kleurrijke, gezonde maar vooral ook smakelijke en eenvoudige pizza’s. Daarbij vertrek je van een zelfgemaakt pizzadeeg zonder gist. 

Inschrijven bij

Cultuurcentrum De Schakel
Tel:
056/621340
E-mailadres:

Partner:

Cultuurcentrum De Schakel

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info