Ruimtelijke ervaringswandeling in Gent

U bent hier

Home > Ruimtelijke ervaringswandeling in Gent

Wanneer

vr, 17/05/2019 - 14:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2019-05-17 14:00:002019-05-17 16:00:00GMT+01:00Ruimtelijke ervaringswandeling in GentKoningin Maria Hendrikaplein 1 9000 Gent

Waar

Station Gent Sint Pieter
Koningin Maria Hendrikaplein 1
9000 Gent

Prijzen

Standaardtarief - 10.00

Code: 198391

Als ontwerp- en onderzoeksatelier is peymenjellema (Geert Peymen en Pleuntje Jellema) al enige tijd bezig met een studie over stilte- en rustplaatsen in de publieke ruimte van de Stad Gent. In het kader van dit onderzoek en als deel van hun proces neemt peymenjellema je mee op een ruimtelijke verkenning: Waar geeft de publieke ruimte je comfort? Wat brengt je tot rust? Waar ligt de grens tussen individueel en collectief? Misschien geen vanzelfsprekend seizoen om eropuit te trekken maar een kans om ook buiten de zomermaanden een bewuste verhouding op te zoeken in relatie tot rust en stilte.


Tijdens een wandeling langsheen een viertal plekken gaan we steeds actief de stilte en ruimte in ons opnemen. We eindigen de wandeling met een gezamenlijke evaluatie die ook ons nieuwe inzichten verschaft in de zoektocht naar wat de randvoorwaarden zijn voor stilte en verstilling in de stedelijke context.


http://www.peymenjellema.be/


Tip: combineer deze wandeling met een begeleid bezoek aan de tentoonstelling 'Prikkels' in Museum Dr. Guislain in de voormiddag (meer info & inschrijven).

Praktische info:

De exacte plaats van afspraak in Gent wordt later meegedeeld.

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.