Mindful lunch break met soep en brood tijdens De Warmste Week

U bent hier

Home > Mindful lunch break met soep en brood tijdens De Warmste Week

Mindful lunch break

Wanneer

di, 19/12/2017 - 12:00 - 14:00
Voeg toe aan kalender2017-12-19 11:00:002017-12-19 13:00:00UTCMindful lunch break met soep en brood tijdens De Warmste WeekWandelweg 11 8500 Kortrijk

Waar

Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Prijzen

Standaardtarief - 5.00

Code: 177637

Vorminplus schaart zich achter De Warmste Week van Studio Brussel. Er is nl. nooit warmte teveel, zeker niet tijdens de koude dagen. Op dinsdagmiddag 19 december ben je bij ons méér dan welkom voor een 'mindful lunch break'. Tussen 12u en 14u kan je deelnemen aan verschillende korte sessies rust, yoga en meditaties. De opbrengst gaat naar twee goede doelen: A'kzie (Kortrijk) en T'hope (Roeselare), twee verenigingen waar armen het woord nemen. 

De Mindful Lunch Break is een samenwerking tussen Barcyclette, Dru Yoga Pol Bruneel, Klanklichaam, LieveZusjes - StoereBroers, Omni Terra, Total Acceptance, Vormingplus MZW en Zensangha Kortrijk.

Wat staat op het programma?

Je kan apart inschrijven voor de verschillende programma's (€ 5 per sessie). Hier kan je inschrijven voor soep en brood.

* opgelet: de 'satsang' en de 'stille meditatie' zijn van tijdstip verwisseld in vergelijking met wat eerder werd gecommuniceerd.
Door gebruiker toegevoegde afbeelding 
 

Partner:

Omni Terra
Zen Sangha
Total Acceptance
Klanklichaam

Over de begeleiding:

Linda Accou is stafmedewerker bij Vormingplus MZW. Ze werkt mee aan projecten voor kansengroepen en begeleidt daarnaast cursussen zoals 'Zeker van mezelf' en 'Rust in mezelf'. Linda studeerde sociale pedagogie, en volgende bijkomende opleidingen over systeemdenken, vrouwenstudies, NLP, solution focused management, coachend leidinggeven. Samen met mensen en groepen op weg gaan is haar drive. Linda was 9 jaar lang directeur bij Vormingplus tot ze in september 2014 de fakkel doorgaf. Ze wordt geraakt door een goed boek. Wandelen en tentoonstellingen bezoeken zijn rust- en inspiratiebronnen.

Rie Vanduren is stafmedewerker bij Vormingplus MZW. Ze ontwikkelt en begeleidt vormingstrajecten voor mensen in (kans-)armoede. Ze tracht ook aandacht te wekken voor de problematiek van armoede bij het brede publiek. Rie begeleidt ook cursussen zoals 'Lichaam, bron van levenswijsheid'. Ze studeerde pedagogische wetenschappen en is actief emotioneel lichaamstherapeut. Haar dada is mensen ‘echt’ ontmoeten, bewuster in het leven staan, stilte en rust bewaren (o.a. via meditatie) midden in de chaotische wereld.

Trefwoorden: Mindful, Lunch, Break
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.