Kinderen zijn geen puppy's

U bent hier

Home > Kinderen zijn geen puppy's

Wanneer

do, 16/05/2019 - 13:30 - 15:30
Voeg toe aan kalender2019-05-16 13:30:002019-05-16 15:30:00GMT+01:00Kinderen zijn geen puppy'sSchakelstraat 8 8790 Waregem

Waar

Cultuurcentrum De Schakel
Schakelstraat 8
8790 Waregem

Prijzen

Standaardtarief - 10.00

Code: 198346

Wat hebben kinderen van ons nodig om uit te groeien tot zelfbewuste en zelfstandige volwassenen? Wat zijn helpende of belemmerende factoren in hun ontwikkeling? Hoe kunnen we richtinggevende autoriteit zijn, zonder autoritair te zijn? Wat als we focussen op de ontwikkeling van onze kinderen op langere termijn, en dit zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als sociaal vlak? Hoe kunnen we ons eigen onvermogen benutten als kans om zelf te groeien?


Wil je ook met meer plezier samen met je kinderen onderweg zijn en echt bijdragen aan hun vermogen zichzelf te sturen in een complexer wordende wereld? Ontdek hoe je het evenwicht kan bewaren tussen discipline en een goede relatie met je kinderen. Zo draag je bij aan de samenleving van morgen waarin zelfbewustzijn, afstemming, inleving en dialoog steeds belangrijker worden.


Jürgen Peeters heeft ervaring als leraar en is nu psychotherapeut en bemiddelaar. Hij adviseert ouders en geeft al bijna 20 jaar trainingen, lezingen en supervisie in de kinderopvang, het onderwijs en de jeugdzorg.

Inschrijven bij

Cultuurcentrum De Schakel
Tel:
056/621340
E-mailadres:

Partner:

Cultuurcentrum De Schakel
Kindercentrum

Over de begeleiding:

Jürgen Peeters heeft ervaring als leraar en is nu psychotherapeut en bemiddelaar. Hij verdiepte zich in familiesystemen, organisatiedynamiek en leiderschap. In 2009 werd hij de eerste Vlaamse Aware Parenting Instructor. Hij adviseert ouders en geeft al bijna 20 jaar trainingen, lezingen en supervisie in de kinderopvang, het onderwijs en de jeugdzorg. Hij beschouwt zijn drie kinderen als zijn belangrijkste leraren.

In het schrijfproces is de auteur bijgestaan door Sofie Van Gestel. Ze is psychologe en schrijfster, met het bijzondere talent om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Trefwoorden: Kinderen, Opvoeding, Ouders
Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info