Iedereen Wetenschapper!

U bent hier

Home > Iedereen Wetenschapper!

Er schuilt een wetenschapper in ieder van ons

Wanneer

di, 03/11/2020 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-11-03 19:30:002020-11-03 22:00:00GMT+01:00Iedereen Wetenschapper!Wandelweg 11 8500 Kortrijk

Waar

Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Prijzen

Standaardtarief - 0.00

 

Dompel je je graag onder in geschiedenis, vind je het heerlijk op het strand of in de natuur of zit je veel liever achter de computer? Doet er niet toe, want er zijn zoveel verschillende manieren waarop jij het wetenschappelijk onderzoek vooruit kan helpen! Een nuttige en nodige tijdsbesteding voor nieuwsgierige mensen van alle leeftijden, die bovendien ook verrassend, boeiend en leerrijk is. Leuk, dus!

Er schuilt immers een wetenschapper in ieder van ons en Eos Wetenschap is van plan om die aan het werk te zetten via het platform Iedereen Wetenschapper.

Vormingplus MZW en UPV - Wetenschapspopularisering nodigen Liesbeth Gijsel uit om het platform voor te stellen en meteen ook al een aantal concrete projecten waar niet-wetenschappers het wetenschappelijk onderzoek kunnen vooruit helpen.

Met deze infosessie kom je te weten hoe burgerwetenschap werkt, wat je kunt doen, en wat jouw bijdrage aan het wetenschappelijk onderzoek kan opleveren voor mens en maatschappij.

Partner:

UPV - wetenschapspopularisering

Over de begeleiding:

Liesbeth Gijsel is hoofdredacteur van Eos Psyche&Brein en coördinator van Iedereen Wetenschapper, het platform van Eos voor burgerwetenschap. Ze schrijft vooral over psychologie en hersenonderzoek. Ze juicht de nieuwe trend van citizen science toe en laat zich af en toe verleiden om zelf deel te nemen aan een project. In haar vrije tijd houdt ze vooral van bloggen en hardlopen.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar