Getuigenis van WoonZorgCentrum Heilige Hart met boventoonzang

U bent hier

Home > Getuigenis van WoonZorgCentrum Heilige Hart met boventoonzang

Wanneer

zo, 05/05/2019 - 10:00 - 12:00
Voeg toe aan kalender2019-05-05 10:00:002019-05-05 12:00:00GMT+01:00Getuigenis van WoonZorgCentrum Heilige Hart met boventoonzangBroelkaai 8500 Kortrijk

Waar

Broeltorens
Broelkaai
8500 Kortrijk

Prijzen

Standaardtarief - 5.00

Code: 198416

Ann Deman werkte enkele jaren aan een reeks met spiegelende bronzen verzonken in de aarde en foetussen in fragiel puur porselein. De beeldhouwwerken zijn liefdevol geboetseerd uit dezelfde materie maar hebben elk hun eigen identiteit. Wie ernaar kijkt, ziet wat er diep in elk van ons en rondom ons leeft: bloei, broosheid, gaaf zijn, geblutst zijn, schoonheid, schaduw en licht… Ze voeren iedere kijker onweerstaanbaar terug naar hun eigen innerlijke kind. De beelden stralen ook een zorgende kracht uit.


Precies hierom reisden enkele foetussen naar zorginstellingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen in België en Nederland. Deze kunstwerken vormden zo een therapeutisch middel om mensen in fragiliteit en openheid in contact te brengen met anderen én vooral met zichzelf.


WoonZorgCentrum Heilige Hart (Oudenaarde) getuigt over het werken met een beeld van Ann Deman binnen de organisatie. De Medeklinkers zorgen met hun hemelse boventoonzang voor de muzikale omkadering.


i.s.m. Musea Kortrijk en BuBox in het kader van het project # WHO CARES ?

Partner:

Musea Kortrijk
BuBox

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.