Digidokter: Browser-tips om sneller en veiliger te surfen

U bent hier

Home > Digidokter: Browser-tips om sneller en veiliger te surfen

Wanneer

za, 15/02/2020 - 10:00 - 12:00
Voeg toe aan kalender2020-02-15 10:00:002020-02-15 12:00:00GMT+01:00Digidokter: Browser-tips om sneller en veiliger te surfenLakenmarkt 9 8700 Tielt

Waar

Bibliotheek Tielt
Lakenmarkt 9
8700 Tielt

Prijzen

Standaardtarief - 5.00

 

Je browser is meer dan ooit een venster op de wereld. Je gebruikt het voor zoveel meer dan surfen op het internet. Met lichte overdrijving zou je kunnen stellen dat de browser andere lokale software of programma's overbodig maakt, waaronder je e-mailprogramma, kalender, adresboek of kantoorsoftware.


Toch blijven veel functies en handigheden van je browser onderbenut. In deze demo overlopen we de belangrijkste functies van de populairste browser: Chrome (Google). Je leert hoe je met deze browser sneller en veiliger kunt surfen. Daarbij besteden we bijzondere aandacht aan privacy-aspecten: wachtwoordbeheer, incognitomodus, cookies, tracking, locatie delen, gegevens wissen. Je maakt ook kennis met ingebouwde synchronisatiemogelijkheden en met handige uitbreidingen (extensies of add-ons).


Tussendoor tonen we hoe je een zoekmachine als Google naar je hand kunt zetten om zo snel mogelijk te vinden wat je zoekt - recht op het doel af.


En tot slot staan we kort stil bij de nieuwste tendensen, want het web blijft natuurlijk aan een verschroeiend tempo verder evolueren.

Praktische info:

Vooraf inschrijven noodzakelijk

Partner:

Bibliotheek Tielt

Over de begeleiding:

Christophe Ketels is gepassioneerd software consultant. Samen met zijn vrouw onderhoudt hij de blog www.zenspiratie.be en deelt daar zijn ICT-passie onder het motto 'Waarom ingewikkeld als eenvoudig ook kan?'

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.