Creatief met seizoensgroenten en kruiden

U bent hier

Home > Creatief met seizoensgroenten en kruiden

Wanneer

ma, 14/06/2021 - 19:00 - 22:00
ma, 21/06/2021 - 19:00 - 22:00
ma, 28/06/2021 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2021-06-14 19:00:002021-06-14 22:00:00GMT+01:00Creatief met seizoensgroenten en kruidenZeger van Heulestraat 51-53 8501 Heule2021-06-21 19:00:002021-06-21 22:00:00GMT+01:00Creatief met seizoensgroenten en kruidenZeger van Heulestraat 51-53 8501 Heule2021-06-28 19:00:002021-06-28 22:00:00GMT+01:00Creatief met seizoensgroenten en kruidenZeger van Heulestraat 51-53 8501 Heule

Waar

Heerlijkheid van Heule
Zeger van Heulestraat 51-53
8501 Heule

Prijzen

Standaardtarief - 90.00

Prijs incl. ingrediënten

Sociaal tarief - 45.00

Prijs incl. ingrediënten

Studententarief - 45.00

Prijs incl. ingrediënten

UiTPAS kansentarief - 18.00

Prijs incl. ingrediënten

 

De nieuwe en typische voorjaarsgroenten en het frisse en wilde groen van het moment lenen zich uitermate goed voor het maken van smaakvolle, vernieuwende vegetarische gerechten.

Je maakt zuiverende maar ook volwaardige en doordachte vegetarische bereidingen en leert de typische ingrediënten en hun werking kennen. Je leert ze ook juist en goed verteerbaar te bereiden.

De recepten zijn steeds kleurrijk, eenvoudig en gemakkelijk in te passen in de dagelijkse keuken (ook voor gezinnen met kinderen).

Deze activiteit is bedoeld als kennismaking, geschikt voor beginners als voor mensen met ervaring en richt zich naar alle geïnteresseerden in de natuurlijke keuken.

Praktische info:

Breng een schort, handdoek en potjes om overschotjes mee te nemen mee. De maaltijd met bio-ingrediënten is in de prijs
begrepen.

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar