Citaten uit het boek ‘Sterker dan ooit' van Brené Brown

U bent hier

Home > Citaten uit het boek ‘Sterker dan ooit' van Brené Brown

Wanneer

vr, 13/12/2019 - 14:00 - 14:45
Voeg toe aan kalender2019-12-13 14:00:002019-12-13 14:45:00GMT+01:00Citaten uit het boek ‘Sterker dan ooit' van Brené BrownWandelweg 11 8500 Kortrijk

Waar

Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Prijzen

Standaardtarief - 5.00

 

In ‘De moed van imperfectie’ en 'De kracht van kwetsbaarheid' stelt Brené Brown dat je kwetsbaar opstellen, en je laten zien zonder garantie hoe dat zal uitpakken, de enige weg zijn naar meer liefde, het gevoel dat je erbij hoort en vreugde.


De nadelen? Dat je struikelt, valt en een schop onder je kont krijgt. Maar wie sterk opstaat na een val kijkt in alle eerlijkheid naar zichzelf. Dit proces beschrijft de auteur in haar nieuwe boek, ‘Sterker dan ooit’.


Aan de hand van citaten uit het boek en wat we zelf herkennen (of juist niet) gaan we in gesprek. Verwacht dus geen toespraak, boekvoorstelling of -bespreking, maar een warm gesprek in deze Warmste Week. 

Over de begeleiding:

Linda Accou is stafmedewerker bij Vormingplus MZW. Ze werkt mee aan projecten voor kansengroepen en begeleidt daarnaast cursussen zoals 'Zeker van mezelf' en 'Rust in mezelf'. Linda studeerde sociale pedagogie, en volgende bijkomende opleidingen over systeemdenken, vrouwenstudies, NLP, solution focused management, coachend leidinggeven. Samen met mensen en groepen op weg gaan is haar drive. Linda was 9 jaar lang directeur bij Vormingplus tot ze in september 2014 de fakkel doorgaf. Ze wordt geraakt door een goed boek. Wandelen en tentoonstellingen bezoeken zijn rust- en inspiratiebronnen.

Trefwoorden: Warmste, Week
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.