Bezoek aan De Grenshoeve

U bent hier

Home > Bezoek aan De Grenshoeve

Wanneer

wo, 12/06/2019 - 14:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2019-06-12 14:00:002019-06-12 16:00:00GMT+01:00Bezoek aan De GrenshoeveBeerbosstraat 1 8510 Bellegem

Waar

De Grenshoeve
Beerbosstraat 1
8510 Bellegem

Prijzen

Standaardtarief - 8.00

(inclusief rondleiding, koffie en taart)

Code: 198387

De Grenshoeve in Bellegem is een biologische CSA (Community Supported Agriculture) plukboerderij van seizoensgroenten, kruiden, eetbare bloemen en klein fruit. De afstand tussen boer en consument wordt op die manier heel klein. De boer kweekt de gewassen, de groenten en het fruit, de CSA leden van de boerderij oogsten zelf vers van het veld. Daarnaast kunnen niet leden een groentenpakket bestellen. Als CSA lid weet je wat je eet in welk seizoen en krijg je een andere verhouding met voedsel, werken met de natuur en biologische landbouw. 


Luc en An leven op het bioritme van de seizoenen en laten de pluktuin groeien en bloeien in al zijn glorie en verscheidenheid. De klanten eten supervers met een maximum aan smaak en vitaminen. Door de biologische teeltwijze kiezen Luc en An voor een cyclisch duurzaam landbouwmodel in harmonie met natuur en milieu.


We krijgen tekst en uitleg over het hoe en waarom van deze boerderij. We sluiten af met koffie en taart (met vers fruit van de boerderij).

Praktische info:

We spreken af aan De Grenshoeve in Bellegem, Beerbosstraat 1 te Bellegem. Als je er niet op eigen houtje geraakt, neem contact met het secretariaat van Vormingplus om carpooling af te spreken.

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.