Wegwijs in de producten van de vegetarische keuken

U bent hier

Home > Wegwijs in de producten van de vegetarische keuken

Voordracht + kookworkshop

Wanneer

ma, 08/11/2021 - 19:00 - 22:00
ma, 15/11/2021 - 19:00 - 22:00
ma, 22/11/2021 - 19:00 - 22:00
ma, 29/11/2021 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2021-11-08 19:00:002021-11-08 22:00:00GMT+01:00Wegwijs in de producten van de vegetarische keukenZeger van Heulestraat 51-53 8501 Heule2021-11-15 19:00:002021-11-15 22:00:00GMT+01:00Wegwijs in de producten van de vegetarische keukenZeger van Heulestraat 51-53 8501 Heule2021-11-22 19:00:002021-11-22 22:00:00GMT+01:00Wegwijs in de producten van de vegetarische keukenZeger van Heulestraat 51-53 8501 Heule2021-11-29 19:00:002021-11-29 22:00:00GMT+01:00Wegwijs in de producten van de vegetarische keukenZeger van Heulestraat 51-53 8501 Heule

Waar

Heerlijkheid van Heule
Zeger van Heulestraat 51-53
8501 Heule

Prijzen

Standaardtarief - 110.00

Prijs incl. ingrediënten

Studententarief - 55.00

Prijs incl. ingrediënten

Sociaal tarief - 55.00

Prijs incl. ingrediënten

UiTPAS kansentarief - 22.00

Prijs incl. ingrediënten

 

zeHet is niet altijd eenvoudig om wegwijs te raken in het grote aanbod aan producten en informatie over vegetarische voeding. Peter Vandermeersch laat je in de voordracht en de aansluitende kooklessen kennis maken met de vele voedingsmiddelen, basisbegrippen en ideeën uit de natuurlijke keuken. Daarnaast bekijk je ook welke bouwstenen je nodig hebt om vegetarische maaltijden evenwichtig samen te stellen. De inzichten uit de voordracht passen we toe in drie kooklessen.

Praktische info:

Breng een schort, handdoek en potjes om overschotjes mee te nemen mee. De maaltijd met bio-ingrediënten is in de prijs
begrepen.

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar