Vleesvervangers of plantaardige eiwitten bereiden

U bent hier

Home > Vleesvervangers of plantaardige eiwitten bereiden

Wanneer

wo, 04/03/2020 - 19:00 - 22:00
wo, 25/03/2020 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-03-04 19:00:002020-03-04 22:00:00GMT+01:00Vleesvervangers of plantaardige eiwitten bereidenStationsstraat 21 8860 Lendelede2020-03-25 19:00:002020-03-25 22:00:00GMT+01:00Vleesvervangers of plantaardige eiwitten bereidenStationsstraat 21 8860 Lendelede

Waar

Zaal Lindelei
Stationsstraat 21
8860 Lendelede

Prijzen

Standaardtarief - 50.00

Prijs incl. ingrediënten

Sociaal tarief - 25.00
Studententarief - 25.00

 

Vanuit verschillende overwegingen eten we soms minder of geen vlees. Maar wat eten we in de plaats van vlees? 

In deze lessenreeks leer je kennismaken met diverse plantaardige eiwitten of vleesvervangers. Je leert plantaardige eiwitten op een eenvoudige en verrassend smakelijke manier bereiden. Bovendien zijn de bereidingen eenvoudig te integreren in de dagelijkse keuken. 


Deze tweedelige reeks is zowel geschikt voor beginners als voor mensen die al wat thuis zijn in de natuurlijke keuken.          


www.dezonnekeuken.be

Praktische info:

Breng een potje mee om restjes mee te nemen

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.