Versterk jezelf met voeding en yoga

U bent hier

Home > Versterk jezelf met voeding en yoga

Wanneer

wo, 04/07/2018 - 10:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2018-07-04 08:00:002018-07-04 14:00:00UTCVersterk jezelf met voeding en yogaWandelweg 11 8500 Kortrijk

Waar

Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Prijzen

Standaardtarief - 40.00

incl. €10 ingrediënten

Sociaal tarief - 20.00
Studententarief - 20.00

Code: 187742

Tijdens deze dag leer je enkele basisgedachten kennen waarmee je je persoonlijke ontwikkeling in handen kan nemen aan de hand van voeding en yoga. Want gezonde voeding is meer dan vetten, eiwitten, vitaminen, mineralen,... En yoga is meer dan ontspanning. Beiden dienen de opbouw van levenskrachten. We bekijken hoe we kunnen omgaan met voeding en beweging en passen dit praktisch toe via maaltijden en yoga-oefeningen.


Een groter bewustzijn van voeding en yoga geeft versterkende, nieuwe en opbouwende impulsen in de persoonlijke ontwikkeling en de algemene gezondheid.


www.dezonnekeuken.be

www.yogaschool.be


Praktische info:

Prijs inclusief ingrediënten.

Meebrengen: (yoga)matje, potjes om eventuele overschotjes mee naar huis te nemen

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Trefwoorden: Zomerweek
Deze activiteit is bijna volzet. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.