Vegetarisch koken: basiscursus

U bent hier

Home > Vegetarisch koken: basiscursus

Wanneer

do, 17/01/2019 - 19:30 - 22:00
do, 31/01/2019 - 19:30 - 22:00
do, 21/02/2019 - 19:30 - 22:00
do, 28/02/2019 - 19:30 - 22:00
do, 04/04/2019 - 19:30 - 22:00
do, 25/04/2019 - 19:30 - 22:00
do, 09/05/2019 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-01-17 19:30:002019-01-17 22:00:00GMT+01:00Vegetarisch koken: basiscursusStationsstraat 21 8860 Lendelede2019-01-31 19:30:002019-01-31 22:00:00GMT+01:00Vegetarisch koken: basiscursusStationsstraat 21 8860 Lendelede2019-02-21 19:30:002019-02-21 22:00:00GMT+01:00Vegetarisch koken: basiscursusStationsstraat 21 8860 Lendelede2019-02-28 19:30:002019-02-28 22:00:00GMT+01:00Vegetarisch koken: basiscursusStationsstraat 21 8860 Lendelede2019-04-04 19:30:002019-04-04 22:00:00GMT+01:00Vegetarisch koken: basiscursusStationsstraat 21 8860 Lendelede2019-04-25 19:30:002019-04-25 22:00:00GMT+01:00Vegetarisch koken: basiscursusStationsstraat 21 8860 Lendelede2019-05-09 19:30:002019-05-09 22:00:00GMT+01:00Vegetarisch koken: basiscursusStationsstraat 21 8860 Lendelede

Waar

Zaal Lindelei
Stationsstraat 21
8860 Lendelede

Prijzen

Standaardtarief - 175.00

incl. €70 ingrediënten

Sociaal tarief - 87.50
Studententarief - 87.50

Code: 198144

Het overschakelen naar een meer vegetarisch voedingspatroon brengt allerhande vragen met zich mee die we graag met voldoende aandacht bekijken in deze uitgebreide basiscursus.  
 
Vegetarisch koken is niet alleen het vlees weglaten en nieuwe produkten leren gebruiken maar vooral ook op een bewustere manier je maaltijden leren opbouwen en vormgeven. Je leert in deze lesreeks vele nieuwe produkten kennen en eenvoudige, kleurrijke, toegankelijke bereidingen klaarmaken die ook versterkend, volwaardig en verzadigend zijn.  Je werkt met seizoensingrediënten, verschillende graansoorten, plantaardige eiwitten en oliën, een grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen, de vele bindmiddelen en natuurlijke zoetmiddelen.    

 De recepten zijn gemakkelijk te integreren in de dagelijkse keuken of in gezinnen met kinderen. Deze reeks is geschikt voor alle geïnteresseerden, beginners en gevorderden.

www.dezonnekeuken.be

Praktische info:

Meebrengen: Breng enkele potjes mee om wat overblijft na de maaltijd mee naar huis te nemen

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.