Vegetarisch broodbeled en dipsauzen

U bent hier

Home > Vegetarisch broodbeled en dipsauzen

Wanneer

wo, 08/05/2019 - 19:30 - 22:00
wo, 15/05/2019 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-05-08 19:30:002019-05-08 22:00:00GMT+01:00Vegetarisch broodbeled en dipsauzenZeger van Heulestraat 51-53 8501 Heule2019-05-15 19:30:002019-05-15 22:00:00GMT+01:00Vegetarisch broodbeled en dipsauzenZeger van Heulestraat 51-53 8501 Heule

Waar

Heerlijkheid van Heule
Zeger van Heulestraat 51-53
8501 Heule

Prijzen

Standaardtarief - 50.00

incl. €20 ingrediënten

Correctieprijs 1 - 45.00

-10% EVA lid

Sociaal tarief - 25.00
Studententarief - 25.00

Code: 198147

Het maken van vegetarisch broodbeleg en dipsauzen biedt vele nieuwe mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan, ook wanneer je weinig tijd hebt. Je maakt kleurrijke, smakelijke maar vooral eenvoudige bereidingen voor op de boterham, onder andere op basis van kikkererwten, kwark, seitan, granen, noten, pitten, zaden, groenten en fruit.


De bereidingen zijn verrassend in hun eenvoud en gemakkelijk in de huishoudelijke keuken te integreren. Deze cursus richt zich naar alle geïnteresseerden. Er is ook aandacht voor de kwaliteit van het brood en je leert ook zelf plat brood maken.


www.dezonnekeuken.be

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.