Stem af op jezelf

U bent hier

Home > Stem af op jezelf

Wanneer

za, 25/08/2018 - 10:00 - 17:00
Voeg toe aan kalender2018-08-25 08:00:002018-08-25 15:00:00UTCStem af op jezelfWandelweg 11 8500 Kortrijk

Waar

Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Prijzen

Standaardtarief - 25.00
Sociaal tarief - 12.50
Studententarief - 12.50

Code: 187784

Zin om je stem helder en duidelijk te laten horen? Wil je je stem vrijuit laten klinken? Heb je nood aan meer vertrouwen bij het spreken?


Het opbouwen van een zelfzekere, doorvoelde en krachtige spreekstem is mogelijk en ligt binnen ieders bereik. Een gezonde ademhaling en een open lichaamshouding zorgen er voor dat de stem volledig tot haar recht kan komen en voluit kan trillen en resoneren. Deze zomerworkshop geeft je de kans om je eigen stem kleurrijker en voller te leren kennen en meer te durven klinken wat je voelt en wat voor jou belangrijk is.


Er wordt geoefend in een sfeer van vertrouwen. Je spreekangst en stress verminderen. Via klanken, verbeelding, adem, lichaamswerk… wordt levendig en kleurrijk spreken heel natuurlijk.

Over de begeleiding:

Na een theateropleiding aan het Conservatorium in Gent werkte ik jarenlang als freelance actrice in theater en ook sporadisch voor tv. Dat waren intense en speelse tijden met voorstellingen voor zowel volwassenen, jongeren als kinderen.
Mijn zoekende, nieuwsgierige natuur nodigde me uit dieper te zakken en mijn eigen weg te volgen.

Geboeid door de volledige mens, de stem en groepsdynamieken schoolde ik me bij in Gezinswetenschappen, integratieve psychotherapie, systemisch coachen, Voice Dialogue, stemwerk, stemexpressie en intuïtieve ontwikkeling en werk nu voornamelijk als coach, psychotherapeute en stemcoach, zowel voor groepen als in een individuele setting.

Het grensgebied tussen theater en coaching vind ik bijzonder fascinerend, speels, kwetsbaar en krachtig.
De stem en het voelende lichaam spelen daarbij de hoofdrollen.

Ik geef voornamelijk trainingen rond stemexpressie, communicatie en spreken voor groepen bij diverse hogescholen, organisaties en bedrijven en werk ook geregeld als actrice in communicatietrainingen en in theateropstellingen.
In mijn praktijk werk ik voornamelijk met stem, energetisch en systemisch werk en Voice Dialogue rond bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast zing ik al eens graag een boventoontje bij ‘De Medeklinkers’, een boventoonkoor en werk als vrijwillig begeleider mee bij ‘Cirkels/Wehavethechoice’.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.