State of the region

U bent hier

Home > State of the region

Inspiratie- en netwerkmoment

Wanneer

do, 05/03/2020 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-03-05 19:00:002020-03-05 22:00:00GMT+01:00State of the region10 De Cassinastraat 8540 Deerlijk

Waar

UZIEN
10 De Cassinastraat
8540 Deerlijk

Prijzen

Standaardtarief - 0.00

 

Laat je meeslepen door straffe cases of gooi zelf concrete hulplijntjes uit. We proberen elkaar te helpen of te inspireren, schakelen experts in om je organisatie daadkrachtiger te maken en staan stil bij noden en kansen van samenwerken. 

Voor wie?

State of the Region is een inspiratie- en netwerkmoment op donderdag 5 maart 2020 in Deerlijk. Voor alle believers in een maakbare maatschappij. Voor voortrekkers die hun maatschappelijk project of burgerinitiatief willen laten groeien over gemeentegrenzen of sectoren heen... Voor al wie een passionele en geëngageerde drive heeft voor een mooiere leefwereld. Want transversaal is het nieuwe normaal en bovenlokaal netwerken al helemaal!


Stars of the Region 

Leren van elkaar via uitwisseling. Maak kennis met deze cases:


Animal Farm - regio Ardooie/Roeselare - Jonah Muylle

Animal Farm, geïnspireerd op George Orwell, gaat eind 2020 in première. Cultuurkapel De Schaduw uit Ardooie en CC De Spil uit Roeselare mikken op een participatief totaalspektakel. Ervaringen, gedachten en opvattingen van de spelers kleuren mee de theatervoorstelling. Naast het artistieke resultaat, gaat heel wat energie naar het omkaderingstraject: het bijeenbrengen van acteurs en figuranten, de vormgeving van de 'boerderijbewoners' en de inkleding van erf en vierkantshoeve, waar de voorstelling plaatsvindt. 


Lieve Zusjes, Stoere Broers - Kortrijk - Jolle Desloover

Experiment in de publieke ruimte. 'Spontane' bijéénkomsten op minder spontane plaatsen zoals ongekende hoekjes of natuurlijke 'wastelands'. Afkomen, ontmoeten, je amuseren, buiten spelen: dat allemaal staat centraal. Een streepje cultuur als bindmiddel tussen mensen en gemeenschappen. Maar wie zwengelt dit aan? Welke burgers komen hierop af?


vzw De Brug - Mohammed Mansouri

De Brug is een platform met verschillende werkgroepen. Verschillende talenten en interesses en diverse aspecten van de samenleving krijgen er vorm. Wij zoomen in op een pedagogisch traject gericht op vaders die kinderen opvoeden tussen twee culturen in. Winnaar van de Koning Boudewijn Stichting-Prijs.

Inschrijven bij

De Federatie
Tel:
02 244 93 39
E-mailadres:

Partner:

De Federatie
Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info