Praat'saam: warme gesprekken in koude tijden

U bent hier

Home > Praat'saam: warme gesprekken in koude tijden

Wanneer

wo, 10/02/2021 - 19:30 - 21:00
Voeg toe aan kalender2021-02-10 19:30:002021-02-10 21:00:00GMT+01:00Praat'saam: warme gesprekken in koude tijdenWandelweg 11 8500 Kortrijk

Waar

Uw eigen kot
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Prijzen

Standaardtarief - 0.00

 

Tegenwoordig staan onze sociale contacten op een laag pitje. De contacten met onze geliefden, familie, vrienden ... verlopen noodzakelijk anders. De honger naar contact is er niet minder om geworden. 

Aan deze nood wil Praat'saam tegemoet komen. Het is een digitale ontmoetingsplek waar we samen met anderen een kwestie bespreken.

Elke week zal een Vormingplus-medewerker, telkens een andere, je meenemen in wat hem of haar beroert, inspireert of verwondert. Aan de hand van poëzie, film, muziek, literatuur, een kunstwerk, een kwestie of een open vraag zal je uitgenodigd en uitgedaagd worden. 

Geen discussies, wel fijne gesprekken en een uitwisseling van ervaringen en inzichten die de nieuwsgierigheid en verwondering prikkelen. Op 10 februari toont Rie Vanduren wat haar inspireert en doet nadenken. Wat dat zal zijn lees je binnenkort hier.

Praktische info:

Inschrijvingen worden daags voordien afgesloten (23u55). Je ontvangt op dat moment een e-mail met de deelnamelink en het wachtwoord. Neem vooraf onze tips voor een geslaagde videobabbel door op https://www.vormingplusmzw.be/videobellen-tips

Over de begeleiding:

Rie Vanduren is stafmedewerker bij Vormingplus MZW. Ze ontwikkelt en begeleidt vormingstrajecten voor mensen in (kans-)armoede. Ze tracht ook aandacht te wekken voor de problematiek van armoede bij het brede publiek. Rie begeleidt ook cursussen zoals 'Lichaam, bron van levenswijsheid'. Ze studeerde pedagogische wetenschappen en is actief emotioneel lichaamstherapeut. Haar dada is mensen ‘echt’ ontmoeten, bewuster in het leven staan, stilte en rust bewaren (o.a. via meditatie) midden in de chaotische wereld.

Trefwoorden: Online, Activiteit
Er zijn nog plaatsen beschikbaar