NLP: zelfkennis is kracht

U bent hier

Home > NLP: zelfkennis is kracht

Wanneer

za, 02/06/2018 - 09:30 - 16:30
Voeg toe aan kalender2018-06-02 07:30:002018-06-02 14:30:00UTCNLP: zelfkennis is krachtWandelweg 11 8500 Kortrijk

Waar

Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Prijzen

Standaardtarief - 25.00
Sociaal tarief - 12.50
Studententarief - 12.50

Code: 187657

Naar analogie met Francis Bacons 'kennis is macht’ zegt NLP ‘zelfkennis is kracht’. NLP verwijst daardoor ook naar de oude Griekse spreuk ‘ken jezelf’. Jezelf kennen start met jezelf observeren. ‘Hoe komt het dat ik doe wat ik doe?’ is daarbij een uitnodigende NLP-vraag. 

NLP laat je ontdekken hoe jouw perceptie van de werkelijkheid waarden en overtuigingen je gedrag stuurtren. Pas als je jezelf voldoende kent, en je bewust bent van de manier hoe je naar jouw omgeving kijkt, ben je in staat jouw meest eigen spoor in deze wereld te trekken. Met NLP spoor je dus niet alleen naar jezelf maar spoor je ook met jezelf. Jezelf als een trouwe metgezel ervaren, een metgezel waarop je steeds mag vertrouwen.

Heb je zin om even een dag met jezelf op stap te gaan dan is dit NLP-spoor daarvoor een uitstekende gelegenheid. Gedurende deze dag reiken we een reeks basis NLP-technieken aan, technieken die je leren om vanuit nieuwsgierigheid te kijken naar jezelf en je medemens. Een dag lang ervaren dat de wereld niet is zoals hij is, maar wel zoals jij bent.

Over de begeleiding:

Pieter Tuytten (1960) studeerde af als industrieel ingenieur (KIHO), bijzonder licentiaat in de informatica (VUB) en master of science of information management (UFSIA).

Een parallelle veelzijdige opleiding (emotioneel lichaamswerk, sjamanisme, kernkwaliteiten, enneagram, mindfulness, NLP practioner/master…) bracht me in
contact met andere vormen van wijsheid. Als gecertificeerd NLP-trainer geef ik reeds 10 jaar NLP kennismakingsdagen. Tijdens deze voorbije periode ben ik op stap gegaan met groepen en ik liet en laat me daarbij nog steeds verrassen door de diversiteit van elke groep.

Deze activiteit is bijna volzet. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.