Wegens het coronavirus annuleert Vormingplus MZW alle activiteiten zeker t.e.m. 19 april 2020  

U bent hier

Home > Nieuws > Wegens het coronavirus annuleert Vormingplus MZW alle activiteiten zeker t.e.m. 19 april 2020  
Vormingplus MZW heeft beslist om alle activiteiten, die plaatsvinden in haar gebouw (Wandelweg 11 in Kortrijk) of elders, zeker tot en met de paasvakantie (tot zondag 19 april 2020), te annuleren. Hoe het zit met periode daarna volgen we dagelijks op.
 
Reden is de uitbraak van het coronavirus COVID-19. Om de verspreiding van het virus tegen te gaan is het noodzakelijk dat maatregelen en richtlijnen door iedereen goed worden opgevolgd.
 
Het annuleren van activiteiten is dus een logische keuze voor ons. Dat is geen paniekvoetbal, maar empathie: het is zorg dragen voor elkaar om ervoor te zorgen dat de meest kwetsbaren zo weinig mogelijk kans lopen om besmet te raken.
 
Of andere programma's, georganiseerd in samenwerking met partners (o.a. cultuurcentra), kunnen doorgaan, consulteer je best ook de websites van deze partners.
 
Via onze website, nieuwsbrieven en Facebookpagina houden we je verder op de hoogte van beslissingen omtrent onze activiteiten. In de Facebookgroep Zorgzaamheid in tijden van corona deelt het Vormingplusteam zijn ervaringen over het afgezonderd samen werken vanop onze werkeilanden thuis, en horen we ook graag jullie ervaringen, moeilijkheden, uitdagingen, ingevingen, ideeën,...We posten er elke dag een vraag en schrijven brieven in coronatijden naar elkaar (en naar jou).

Heb je vragen, aarzel niet om ons te contacteren via info@vormingplusmzw.be of 056-260 600.

 
Hou je goed, draag zorg voor elkaar en tot binnenkort.
 
Het team van Vormingplus MZW