Nieuws

U bent hier

Home > Nieuws

Vormingplus wenst je het beste voor 2021

2020 was een jaar om te onthouden, ook al willen we het misschien zo snel mogelijk vergeten. En toch doen we het: terugkijken en vooruitblikken.

Vormingplus is opnieuw online

Vanaf 29 oktober verloopt onze werking terug volledig digitaal.

Online activiteiten: afspraken en praktische informatie

Vormingplus schakelde, net als veel organisaties, in het voorjaar van 2020 over naar de digitale wereld om, ook in coronatijden, mensen samen te brengen voor online cursussen, lezingen, gesprekstafels, digdokter-sessies,... 

De organisatie van een online activiteit verloopt toch iets anders dan een klassiek programma in real life

Tentoonstelling Carlo Herpoel (van 17/9 tot 13/10)

Carlo Herpoel is een creatieve all-round artiest, ook afval- en recyclagekunstenaar en prijswinnend design-artiest. Hij lijkt wel expert te zijn in plastiekrecyclage via ‘low technology’-technieken (fusing, weven, montage...) die toegepast worden in workshops zowel in België als in ontwikkelingslanden.
 

Corona-regels bij Vormingplus

Voor elke activiteit stellen we alles in het werk om je op een veilige manier te ontvangen. Met de ‘Coronagids sociaal-cultureel volwassenenwerk en amateurkunsten’ als leidraad maken we voor elke activiteit een risicoanalyse en nemen we de gepaste maatregelen om de risico’s zoveel als mogelijk te beperken. 

Vitamine T: vitamines voor de toekomst (webinar-reeks)

De coronacrisis schudt ons leven grondig door elkaar. Ze confronteert ons ook met enkele dringende vraagstukken voor de samenleving. Wat als we deze crisis aangrijpen als kans om na te denken over een andere toekomst?

Door to door: een project met één-op-één-gesprekken

 
Valt het je ook op dat je zelden met onbekenden praat over onze samenleving?
Benieuwd naar hoe stadsgenoten met soms een heel ander idee naar de toekomst kijken? En zin om in Kortrijk eens andere buurten/plekken te verkennen en met mensen in dialoog te gaan? 
 

Wat denk jij over ons tijdschrift?

4 keer per jaar maken we een tijdschrift. Via een korte vragenlijst willen we graag jouw mening over het tijdschrift kennen.
Wat denk je van de vormgeving? Van de inhoud? Zet het tijdschrift aan om in te schrijven voor onze activiteiten? 

De vragenlijst kan je hier invullen. Hartelijk dank alvast voor jouw antwoorden!

Pagina's