Medewerkers

U bent hier

Home > Medewerkers
Betty Sidabutar
056-260 600
info@vormingplusmzw.be

Betty Sidabutar zorgt voor het reilen en zeilen van het huishouden. In haar vrije tijd gaat ze vaak met haar gezin zwemmen. Ze luistert graag naar Indonesische volksmuziek, pop en kleinkunst. De keuken van Sumatra is haar specialiteit.

Caroline Dendievel
056-260 600
caroline.dendievel@vormingplus.be

Caroline Dendievel is de stem van Vormingplus, zij beantwoordt de telefoon voor inschrijvingen. Caroline is ook verantwoordelijk voor het onthaal en de lokaalplanning, beheer van database en zorgt er voor dat de syllabi van de cursussen tijdig klaar zijn. Caroline volgde een opleiding tot secretariaatsmedewerker.
In haar vrije tijd zoekt ze graag rust en stilte op in de natuur te voet of met de fiets.

Conny Vercaigne
056-260 600
conny.vercaigne@vormingplus.be

Conny Vercaigne is stafmedewerker bij Vormingplus MZW. Ze is verantwoordelijke voor het thema 'Persoon & Relatie'. Conny studeerde Sociologie en Criminologie en werkte tien jaar als onderzoeker aan de KU Leuven rond de thema’s jongeren(sub)cultuur, maatschappelijke kwetsbaarheid en maatschappelijke beeldvorming.

Parallel aan haar loopbaan als onderzoeker gaf ze vorm aan haar eigen passie, nl. lichaamswerk verbinden met klankwerk (www.klanklichaam.be).

Guido De Meulenaere
056-260 600
guido.demeulenaere@vormingplus.be

Guido De Meulenaere is stafmedewerker zakelijk beheer bij Vormingplus MZW. Financieel beheer, logistiek en onthaalfunctie vormen een drieluik waar Guido zich in vastbijt. Hij is ook secretaris van de v.z.w. en volgt in die functie de bestuurszaken op. Guido studeerde sociale pedagogie aan de K.U.Leuven en volgde bijkomende management-opleidingen.

Van Morrison is zijn favoriete singer-songwriter met 'Into the Music' nog steeds als mooiste plaat. In de heuvels van de Yorkshire Dales vindt hij zijn zielenplek. Guido is promotor van Ultimate Frisbee (www.frisbee.be).

Jan Timmerman
056-260 600
jan.timmerman@vormingplus.be

Jan Timmerman is stafmedewerker bij Vormingplus MZW. Hij leeft zich uit in de thema's 'Filosofie & Zingeving’ en 'Maatschappij & Milieu'. Daarnaast begeleidt hij filosofie-leesgroepen, modereert hij debatten en af en toe begeleidt hij een workshop familieopstellingen. Hij houdt van paradoxen, lange wandelingen, omdenken, een beetje verdwalen, rabarbercrumble met abrikoos, vlinders in de tuin, de poëzie van Hans Faverey en de aforismen van Herakleitos.

Katrien Delporte
056-260 600
katrien.delporte@vormingplus.be

Katrien Delporte is verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van het Vorming-plustijdschrift en van het vademecum. Ze volgt de externe communicatie op (van website tot persberichten), zij houdt ook de personeelsadministratie bij en regelt de opleidingscheques. Katrien studeerde graduaat secretariaat-moderne talen.
In haar vrije tijd is Katrien graag bezig met keramiek en joggen. Samen met vrienden probeert ze nieuwe kookrecepten uit en is ze fervent supporter van jeugdbasketbalclub Wevelgem.

Kurt Declercq
056-260 600
kurt.declercq@vormingplus.be

Kurt Declercq is projectmedewerker bij Vormingplus MZW. Hij studeerde maatschappelijk werk aan 'den' Ipsoc in Kortrijk en bouwde de voorbije jaren zijn multifunctionele werkervaring op binnen de sector voor personen met een beperking: eerst bij groep Ubuntu, en later als projectmedewerker binnen het Vlaamse Steunpunt Expertisenetwerken. Kurt neemt bij Vormingplus diverse projecten onder zijn hoede en ontwikkelt en begeleidt vormingstrajecten voor mensen in (kans-)armoede. 'Tot ergens onderweg’ luidt zijn motto, steeds curieus en op zoek naar verhalen en passies van mensen en evoluties in de samenleving. Muziek, theater,... en het zich sociaal engageren zijn belangrijke codewoorden.

Maarten Vanhee
056-260 600
maarten.vanhee@vormingplus.be

Maarten Vanhee is stafmedewerker bij Vormingplus MZW. Hij studeerde geschiedenis in Leuven. Bij Vormingplus is hij bezig met de thema's 'Kunst & Cultuur' en 'Maatschappij & Milieu'. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de communicatie en eindredacteur van het 3-maandelijkse tijdschrift.

Hij raakt door het dolle heen van muziek, film en literatuur, geschiedenis en cultuur, of al dolend in een stad. Hij kalmeert vervolgens in de tuin, loslopend in de natuur, of waar de benenwagen, de fiets of de trein hem ook brengen.

Merijn Supply
056-260 600
merijn.supply@vormingplus.be

Merijn Supply is stafmedewerker ICT bij Vormingplus MZW. Hij is verantwoordelijk voor alle programma's binnen 'Digitaal & Media'. Merijn studeerde Wijsbegeerte en Vergelijkende Cultuurwetenschappen, maar in z'n beroepsleven maakte hij zich vooral nuttig op vlak van informatica. Zijn voorkeur gaat uit naar vrije en open source software. In z'n vrije tijd sleutelt Merijn nog het liefst aan een breed arsenaal aan fietsen en hij weigert koppig om grenzen te erkennen op vlak van fietsmobiliteit. Daarnaast volgt hij de internationale actualiteit en is hij een fervent muziekliefhebber, in het bijzonder van electronica en jazz.

Nathalie Van Leuven
056-260 600
nathalie.vanleuven@vormingplus.be

Nathalie Van Leuven is directeur van Vormingplus MZW. Ze is gepassioneerd door de samenleving en haar meest interessante component: de mens. Ze studeerde rechten en specialiseerde zich in een proefschrift rond mensenrechten. Zij was auditeur in de Raad van State en zette zich in voor de sector van de sociale economie. Zij houdt van de endorfine die vrijkomt tijdens een looptochtje. In trektochten door de natuur wil ze vaak nog iets verder om de hoek kijken. Liefst van al wordt ze geraakt door de ander, bijvoorbeeld bij het lezen van een heel goed boek.

Rie Vanduren
056-260 600
rie.vanduren@vormingplus.be

Rie Vanduren is stafmedewerker bij Vormingplus MZW. Ze ontwikkelt en begeleidt vormingstrajecten voor mensen in (kans-)armoede. Ze tracht ook aandacht te wekken voor de problematiek van armoede bij het brede publiek. Rie begeleidt ook cursussen zoals 'Lichaam, bron van levenswijsheid'. Ze studeerde pedagogische wetenschappen en is actief emotioneel lichaamstherapeut. Haar dada is mensen ‘echt’ ontmoeten, bewuster in het leven staan, stilte en rust bewaren (o.a. via meditatie) midden in de chaotische wereld.