Lezing: De gezondheidscirkel met Hilde Demurie

U bent hier

Home > Lezing: De gezondheidscirkel met Hilde Demurie

Wanneer

di, 24/09/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-09-24 19:00:002019-09-24 22:00:00GMT+01:00Lezing: De gezondheidscirkel met Hilde DemurieWaalvest 1 8930 Menen

Waar

Cultuurcentrum De Steiger
Waalvest 1
8930 Menen

Prijzen

Standaardtarief - 20.00

 

Gezondheid is een samenspel van de juiste voeding en een positieve manier van in het leven staan.


Dat is de kern van 'De Gezondheidscirkel', een heldere en sterk onderbouwde methode om je gezondheid zelf in handen te nemen. Veel welvaartsziektes en allerlei kwalen vinden immers hun oorsprong in verkeerde voedingsgewoonten, maar evenzeer in negatieve gemoedstoestanden. Lucht, licht, liefde, leven, lachen, loslaten en lopen zijn de kernwoorden om mentaal evenwicht te verwerven en te behouden.


De manier van leven en eten van 'De Gezondheidscirkel' respecteert de werking van je lichaam, waardoor je een gezond gewicht bereikt, meer weerstand hebt tegen kwalen en je goed in je vel voelt. Loslaten en lachen zijn even belangrijk voor je gezondheid als de juiste voeding. 


Na deze voordracht bezit je een degelijke basis om de eerste stapjes te zetten naar meer levenskwaliteit.


Inschrijven bij

Cultuurcentrum De Steiger
Tel:
056/515891
E-mailadres:

Partner:

Cultuurcentrum De Steiger

Over de begeleiding:

Hilde Demurie is voedingsconsulente en auteur van '100 x groente', 'Vrolijk gezond!', '12 maanden groente', 'Natuurlijk zoet!', 'Vrolijk gezind!' en 'Dagelijks Gezond'.

Hilde biedt mensen met typische 'welvaartsziekten' (lichamelijke en/of geestelijke klachten) advies aan. Vaak is een ander voedings- en leefpatroon noodzakelijk.

Dit voedingsadvies houdt zich niet bezig met calorieën, ‘diëten’, ‘punten’ of ‘gewichten’, maar houdt rekening met de werking van je lichaam zodat kwalen kunnen wegebben met een ideaal gewicht als aangenaam gevolg. Je bent niet enkel wat je eet… maar wàt je lichaam verteert, opneemt en elimineert!

www.leefgezonder.be

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info