Klankmeditatie: kwetsbare kracht - krachtige kwetsbaarheid

U bent hier

Home > Klankmeditatie: kwetsbare kracht - krachtige kwetsbaarheid

Wanneer

zo, 19/05/2019 - 10:00 - 12:00
Voeg toe aan kalender2019-05-19 10:00:002019-05-19 12:00:00GMT+01:00Klankmeditatie: kwetsbare kracht - krachtige kwetsbaarheidBroelkaai 8500 Kortrijk

Waar

Broeltorens
Broelkaai
8500 Kortrijk

Prijzen

Standaardtarief - 5.00

Deze prijs omvat een glaasje achteraf.

Sociaal tarief - 5.00
Studententarief - 5.00
Abonnementsprijs - 0.00

Code: 198407

Beleef de tentoonstelling 'Journey' van Ann Deman op een unieke manier tijdens de 'Zondagen vol verwondering'.


In haar tentoonstelling 'Journey' toont Ann Deman foetussen in wit porselein. Zelf zegt ze hierover: "Deze materie laat me toe de fragiliteit uit te drukken van het innerlijk kind, de ziel in elk van ons. Werk rond bewustwording en Zijn. Dit verbeeld ik in een installatie waar ik nu al twee jaar mee bezig ben in de stilte van mijn atelier. Fragiele foetussen die als het ware tot bloei komen.”


In dit belevingsmoment laten we ons raken door het kunstwerk en maken ruimte om onze geraaktheid te laten doorstromen in elke cel van ons via meditatieve klanken, live gebracht op klankschalen en meditatieve instrumenten. Een unieke (kunst)ervaring.


Conny Vercaigne is bezielster van Klanklichaam, een plek waar klank en persoonlijke ontplooiing samen komen.


i.s.m. Musea Kortrijk en BuBox in het kader van het project # WHO CARES ? en het festival 'Caring = sharing', een organisatie van Schouwburg Kortrijk en partners, van 20 tot 25 mei 2019. Lees hier het volledige programma van het festival.

Partner:

Stad Kortrijk
Musea Kortrijk
BuBox

Over de begeleiding:

Conny Vercaigne is stafmedewerker bij Vormingplus MZW. Ze is verantwoordelijke voor het thema 'Persoon & Relatie'. Conny studeerde Sociologie en Criminologie en werkte tien jaar als onderzoeker aan de KU Leuven rond de thema’s jongeren(sub)cultuur, maatschappelijke kwetsbaarheid en maatschappelijke beeldvorming.

Parallel aan haar loopbaan als onderzoeker gaf ze vorm aan haar eigen passie, nl. lichaamswerk verbinden met klankwerk (www.klanklichaam.be).

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.