Kan ik genieten van een reductie?

U bent hier

Home > Frequently Asked Questions > Kan ik genieten van een reductie?
  • UiTPAS-tarief

Als je een UiTPAS hebt en een verhoogde tegemoetkoming, dan kennen we je na melding van je UiTPAS-nummer of het nummer op je mutualiteitsklever een korting van 80 % toe. Heb je nog geen UiTPAS, maar wel je een verhoogde tegemoetkoming, neem dan contact op met ons onthaal (056/260 600 | info@vormingplusmzw.be). Zij verwijzen je naar de vrijetijdsregeling van je gemeente. We kunnen je intussen wel al een sociale korting toekennen. 

  • Sociaal tarief

Mensen die recht hebben op een vervangingsinkomen en werkzoekenden komen in aanmerking voor een korting van 50 % voor de cursussen georganiseerd door Vormingplus (dit zijn de programma's waarvoor je kunt inschrijven bij Vormingplus). Wie 'voltijds' student is (dus niet verbonden aan een CVO of academie) krijgt eveneens een korting van 50 % op het aanbod georganiseerd door Vormingplus (exclusief eventuele vaste kosten zoals ingrediënten of materiaal).

Wil je weten of je voor reductie in aanmerking komt? Neem dat contact op met het onthaal: 056/260 600 | info@vormingplusmzw.be.