Ik ben (het) zo moe

U bent hier

Home > Ik ben (het) zo moe

Oorzaken en oplossingen voor burn-out en bore-out

Wanneer

di, 02/03/2021 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2021-03-02 19:30:002021-03-02 21:30:00GMT+01:00Ik ben (het) zo moeSchakelstraat 8 8790 Waregem

Waar

Cultuurcentrum De Schakel
Schakelstraat 8
8790 Waregem

Prijzen

Standaardtarief - 12.00

 

Burn-out en bore-out komen steeds meer voor, en bovendien bij steeds jongere personen. Met stress hebben we allemaal te maken, maar wat is het precies en wat is chronische stress?

Een burn-out of een bore-out komt niet uit de lucht vallen, maar heeft een lange aanloop. Preventie en tijdig ingrijpen is dus heel belangrijk.

Hilde Mariën geeft je tijdens deze lezing meer inzicht in de kenmerken, de oorzaken en de gevolgen van burn-out en bore-out. Je krijgt belangrijke tips mee waar je echt iets mee bent. Welke alarmsignalen kan je detecteren en hoe kan je zelf aan preventie doen? Hilde Mariën toont ook hoe je burn-out en bore out best behandelt en op welke manier je je veerkracht kunt vergroten, persoonlijk maar ook voor je organisatie.

Deze lezing kadert in een reeks lezingen, georganiseerd door Vormingplus MZW en partners, en sluit aan bij de interactieve theatervoorstelling 'De kanarie in de koolmijn'. Met dit project willen deze verschillende organisaties aandacht vragen voor de oorzaken van burn-out als maatschappelijk probleem en samen zoeken naar duurzame oplossingen en remedies (burnoutkanarie.be).

Inschrijven bij

Cultuurcentrum De Schakel
Tel:
056/621340
E-mailadres:

Partner:

Cultuurcentrum De Schakel

Over de begeleiding:

Hilde Mariën (hildemarien.be) is coach, spreker en opleider, gespecialiseerd in stress en veerkracht, burn-out & bore-out en het maken van keuzes als individu en bedrijf. Haar aanpak is uitgesproken no-nonsense en gericht op de essentie. Ze is auteur van het boek “ik ben (het) zo moe.”

Trefwoorden: Burn-out, Lezingenreeks
Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info