Hoe inschrijven voor een cursus of activiteit?

U bent hier

Home > Frequently Asked Questions > Hoe inschrijven voor een cursus of activiteit?

De gemakkelijkste manier om in te schrijven is online via onze website (let wel: enkel voor activiteiten waarbij je inschrijft bij Vormingplus. Voor andere activiteiten schrijf je rechtstreeks in bij onze partners. Je vindt die informatie bij de cursusbeschrijving op de website of in de brochure onder elk programma.)

Inschrijven via deze website doe je zo:

  • Zoek in ons aanbod en kies een cursus. Je ziet meteen of er nog plaatsen beschikbaar zijn.
  • Indien je rechtstreeks bij ons kunt inschrijven zie je op de cursuspagina automatisch een inschrijvingsformulier verschijnen (in het andere geval vind je onder 'Praktisch' de nodige contactgevens)
  • Vul het inschrijvingsformulier in en klik op de knop 'Ik schrijf mij in'
  • Wens je in te schrijven voor meerdere personen? Vul dan voor iedere persoon een inschrijvingsformulier in met hun persoonlijke gegevens.

Een inschrijving via de website wordt onmiddellijk gevolgd door een geautomatiseerde mail. Daardoor weet je zeker dat je vraag in behandeling is. Binnen de twee werkdagen ontvang je een definitieve bevestigingsmail van het secretariaat. Zonder tegenbericht word je vervolgens verwacht op de eerste dag van de activiteit.

Let op: deelname aan de cursus kan enkel na betaling. Je kan het bevestigingsbericht dus niet als geldig deelnamebewijs beschouwen wanneer je betaling nog niet in orde is.

Lukt inschrijven via de website niet, dan kan je dat ook telefonisch doen via het nummer 056/260.600. Onze onthaalmedewerkers Caroline en Katrien zullen je graag helpen. Je kan ook langskomen op het onthaal in de Wandelweg 11 te Kortrijk tijdens de openingsuren (Google Maps)