Fotografie als hulpbron in je leven

U bent hier

Home > Fotografie als hulpbron in je leven

Wanneer

za, 15/12/2018 - 09:30 - 16:30
Voeg toe aan kalender2018-12-15 09:30:002018-12-15 16:30:00GMT+01:00Fotografie als hulpbron in je levenWandelweg 11 8500 Kortrijk

Waar

Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Prijzen

Standaardtarief - 25.00
Sociaal tarief - 12.50
Studententarief - 12.50

Code: 188018

Onder de noemer 'sporen naar jezelf' bieden we je maandelijks de kans om kennis te maken met een spoor naar jezelf. Zo kun je ontdekken of dat spoor iets voor jou is of niet, zonder zware tijdsinvestering. Is het iets voor jou, dan kun je de stap zetten naar een langduriger vorming. Is het niets voor jou, kun je voor jezelf verder op verkenningstocht. Goede reis!


Fotografie kan een hulpbron zijn in je leven, door die beelden vast te leggen die jou raken. Je foto’s geven weer hoe jij je op dat moment voelt, waar je naar verlangt, waar je blij van wordt of ze bieden je troost. Door middel van de creativiteit of kunstzinnigheid van je fotografie leer je meer over jezelf en kan je jezelf op een zeer persoonlijke manier uitdrukken.


Dit is geen fotografiecursus. Tijdens deze workshop krijg je een verruimd inzicht in hoe fotografie een middel tot persoonlijke groei kan zijn in je leven. Je gaat ook zelf aan de slag door middel van een kleine opdracht. Je hoeft geen fotografiekennis te hebben en ook geen hoogtechnologisch fototoestel, maar breng wel je fototoestel of smartphone mee.

Praktische info:

Breng je fototoestel of smartphone mee.
Neem ook je smartphonekabeltje mee om je toestel aan te sluiten op de USB-poort van onze PC.
Voor de fototoestellen is er een multikaartlezer aanwezig om je geheugenkaart in te pluggen.
Zo krijgen je foto's glorie op groot scherm."

Over de begeleiding:

Miriam De Rycke is integratief psychotherapeut met een liefde voor fotografie. Op een interactieve manier laat zij je proeven van de verschillende manieren waarop fotografie jou dingen kan zeggen over jezelf, onmiddellijk toepasbaar op jouw persoonlijk leven.

Deze activiteit is bijna volzet. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.