Ecologisch proper met kruiden

U bent hier

Home > Ecologisch proper met kruiden

Wanneer

ma, 18/03/2019 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2019-03-18 19:30:002019-03-18 21:30:00GMT+01:00Ecologisch proper met kruidenSt-Michielsstraat 9 8700 Tielt

Waar

Cultuurcentrum Gildhof
St-Michielsstraat 9
8700 Tielt

Prijzen

Standaardtarief - 30.00

incl. ingrediënten (je gaat met drie producten naar huis)

Code: 198296

Wil je liever geen ongezonde en irriterende poetsproducten meer gebruiken? Eigenlijk kan je die vrij snel en simpel zelf leren maken, met soms heel weinig ingrediënten zelfs.

Kruiden hebben vaak een zeer sterke antibacteriële werking en zijn een dankbare aanvulling om het huis proper te krijgen. Tijdens deze workshop leer je 3 producten maken, krijg je een grondige uitleg over de gebruikte ingrediënten en heb je thuis al een voorraadje om mee aan de slag te gaan!


‘Kruid.be’ wil mensen inspireren om met andere ogen te kijken naar al het groen om ons heen. Wat we echt nodig hebben is vaak gewoon te vinden in onze tuin of op ons terras, maar ook in de weiden en velden, langs de straatkant, aan de oevers of in het bos. Ons doel is om iedereen warm te maken voor al de pracht en praal die de natuur kan bieden.

Inschrijven bij

Cultuurcentrum Gildhof
Tel:
051/428220

Partner:

Cultuurcentrum Gildhof

Over de begeleiding:

Eline Charles werkt als coördinator bij Vzw De Stuyverij. De Stuyverij wil mensen een netwerk en een ruimte aanbieden om actief op zoek te gaan naar een nieuwe balans. Balans in eigen leven, waar werk, persoonlijke ontwikkeling en gezin aan bod komen, maar ook balans in onze samenleving. De Stuyverij wil mensen aanzetten om zelf aan de slag te gaan en elkaar meer te helpen om het geheel leefbaar te maken. Zo zijn er in hartje Kortrijk 2 wekelijks co-werklabs waar iedereen met een project of iedereen die op zoek is naar zingeving welkom is.

Trefwoorden: Poetsen
Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info