DigiPinguïns: Linux-café (online editie)

U bent hier

Home > DigiPinguïns: Linux-café (online editie)

Wanneer

di, 08/12/2020 - 20:00 - 21:30
Voeg toe aan kalender2020-12-08 20:00:002020-12-08 21:30:00GMT+01:00DigiPinguïns: Linux-café (online editie)Wandelweg 11 8500 Kortrijk

Waar

Uw eigen kot
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Prijzen

Standaardtarief - 0.00

 

Zolang de maatregelen i.k.v. de coronacrisis aanhouden laten we de DigiPinguïn-bijeenkomsten virtueel of online doorgaan, op de voorziene data maar iets andere uren (zie verder).

We maken daarbij gebruik van Jitsi (open source videoconferentie-software), wie inschrijft krijgt daags voordien de link toegestuurd. Gelieve stipt aan te sluiten en onze tips en trucs voor een geslaagde videobabbel door te nemen. Je kan Jitsi best ook vooraf al eens testen met familie of vrienden.

DigiPinguïns is een maandelijkse bijeenkomst van Linux-gebruikers en open-source-enthousiastelingen. Tijdens een 'Linux-café' behandelen we geen specifiek onderwerp, maar worden de deelnemers - geheel vrijblijvend - uitgenodigd om zelf naar voor te komen met een interessant, geliefkoosd programma, softwarepakket of handigheidje bij het gebruik van Linux en open-source-software. Je bent in deze sessie ook welkom met een individuele ondersteuningsvraag met betrekking tot Linux of open source software.

Deze en andere webinars vind je terug op onze website.

Hartelijk welkom iedereen!

Over de begeleiding:

Merijn Supply is stafmedewerker ICT bij Vormingplus MZW. Hij is verantwoordelijk voor alle programma's binnen 'Digitaal & Media'. Merijn studeerde Wijsbegeerte en Vergelijkende Cultuurwetenschappen, maar in z'n beroepsleven maakte hij zich vooral nuttig op vlak van informatica. Zijn voorkeur gaat uit naar vrije en open source software. In z'n vrije tijd sleutelt Merijn nog het liefst aan een breed arsenaal aan fietsen en hij weigert koppig om grenzen te erkennen op vlak van fietsmobiliteit. Daarnaast volgt hij de internationale actualiteit en is hij een fervent muziekliefhebber, in het bijzonder van electronica en jazz.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar