Digidokter: Kies ik voor een PC, laptop of tablet?

Home > Digidokter: Kies ik voor een PC, laptop of tablet?

Wanneer

za, 23/09/2017 - 10:00 - 12:00
Voeg toe aan kalender2017-09-23 08:00:002017-09-23 10:00:00UTCDigidokter: Kies ik voor een PC, laptop of tablet?Boekenplein 1 8790 Waregem

Waar

Bibliotheek Waregem
Boekenplein 1
8790 Waregem

Prijzen

Standaardprijs - 5.00

Code: 177080

Tablets hebben vanaf 2010 in ijltempo de consumentenmarkt veroverd, terwijl de markt voor PC's en laptops aanzienlijk kromp. Sinds 2014 is de situatie echter gestabiliseerd. Analisten zijn het erover eens: het zogenaamde 'post-PC-tijdperk' is een sterk overtrokken begrip: PC's en laptops zullen een belangrijk - zij het slinkend - percentage blijven uitmaken van een brede waaier aan 'verbonden apparaten' (smartphones, tablets, draagbare technologie, domotica).

Logisch, want laptops en PC's zijn nog altijd onovertroffen op vlak van productiviteitstaken. En de markt is ook hier niet blijven stilstaan, met de opkomst van elegante 'all in one PC's', goedkope maar degelijke notebooks, krachtige en handzame 'ultraportables', en tenslotte ook flexibele 'hybrides' of 'convertibles'.

Wanneer kies je nu voor welk type apparaat? Voor de consument wordt deze afweging alsmaar complexer: het aanbod is groot en alle apparaten komen in vergelijkbare prijsklassen. In deze lezing/demo geven we jou wegwijs. Welke soorten bestaan er zoal? Wat zijn voor- en nadelen van elk type apparaat? Welke computer is voor mij de meest geschikte? Welk budget moet ik voorzien? Op deze en vele andere vragen over de computer wordt een duidelijk antwoord gegeven.

Partner:

Bibliotheek Waregem

Over de begeleiding:

Rolf Demeulenaere is lesgever ICT in het volwassenenonderwijs.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.