Dialoogtafel Kortrijk: welke kansen heb jij (niet) gekregen?

U bent hier

Home > Dialoogtafel Kortrijk: welke kansen heb jij (niet) gekregen?

Wanneer

di, 28/05/2019 - 10:00 - 12:00
Voeg toe aan kalender2019-05-28 10:00:002019-05-28 12:00:00GMT+01:00Dialoogtafel Kortrijk: welke kansen heb jij (niet) gekregen?Grote Markt 54 8500 Kortrijk

Waar

Dakcafé Stadhuis Kortrijk
Grote Markt 54
8500 Kortrijk

Prijzen

Standaardtarief - 0.00

Code: 198610

Niet iedereen heeft van huis uit hetzelfde mee gekregen, of heeft dezelfde kansen gehad. Welke kansen heb jij als kind gekregen? Wat hebben volwassenen je meegegeven? Welke mogelijkheden heb je gebruikt en hoe hebben anderen daarbij geholpen? 

Hoe kan je (nieuwe) kansen krijgen en ze pakken? En hoe kun je ze doorgeven aan anderen? 


Aan een dialoogtafel ga je, in groepjes van 8 à 10 deelnemers, in gesprek met stadsgenoten over dit thema. Een dialoog is geen debat of een discussie. Je verhaal brengen en luisteren naar wat de ander te vertellen heeft, daarover gaat het. 


We leven in een diverse stad, met elkaar praten is het cement dat zorgt voor een echte samen-leving. 


Aan iedere tafel zit een dialoogbegeleider die het gesprek op gang brengt en ervoor zorgt dat iedereen aan bod komt en zich op zijn gemak voelt. 


Van harte welkom!

Partner:

Stad Kortrijk
CVO Drie Hofsteden Kortrijk

Over de begeleiding:

Maarten Vanhee is stafmedewerker bij Vormingplus MZW. Hij studeerde geschiedenis in Leuven. Bij Vormingplus is hij bezig met de thema's 'Kunst & Cultuur' en 'Maatschappij & Milieu'. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de communicatie en eindredacteur van het 3-maandelijkse tijdschrift.

Hij raakt door het dolle heen van muziek, film en literatuur, geschiedenis en cultuur, en kalmeert vervolgens in de tuin, met vrijwilligerswerk in een boekhandel en het leren spreken van Italiaans.

Trefwoorden: Dialoog, Gesprek, Ontmoeting
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.