De verschillende ikken in jezelf

U bent hier

Home > De verschillende ikken in jezelf

Op je eentje ben je een menigte

Wanneer

za, 24/03/2018 - 09:30 - 16:30
Voeg toe aan kalender2018-03-24 08:30:002018-03-24 15:30:00UTCDe verschillende ikken in jezelfWandelweg 11 8500 Kortrijk

Waar

Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Wandelweg 11
8500 Kortrijk

Prijzen

Standaardprijs - 25.00
Sociaal tarief - 12.50
Studententarief - 12.50

Code: 187376

Elk van ons bestaat uit heel wat facetten, verschillende ikken, die heel uiteenlopend en tegenstrijdig kunnen aanvoelen naargelang de situatie en de context waar we ons bevinden (thuis, op het werk, op vakantie, bij vrienden, in een spannende situatie…)

Er zijn delen van jezelf die je goed kent en die een hoofdrol spelen in je leven en die al heel vroeg werden gevormd tijdens het opgroeien. Je denkt dat je zo bent maar ze vormen slechts een beperkt deel van je potentieel. Er zijn kantjes die we minder graag tonen, waar we ons over schamen of liever aan een ander toeschrijven (woede, jaloezie, angst,…).

Via ervaringsgericht en energetisch werk leren we de verschillende kanten in onszelf beter kennen, accepteren en laten samenwerken. Je wordt bewuster en krijgt meer keuzemogelijkheden. Je neemt meer zélf de leiding van je leven in handen en je levensenergie kan vrijer stromen. Vanuit dit verruimde bewustzijn in jezelf wordt de stap naar contact maken met en accepteren van de ander een heel stuk makkelijker. Je leert de ander meer zien als spiegel van jezelf. ‘Sporen naar jezelf’ als opstap en basis naar een bewuster en meer gecenterd ‘sporen naar de ander’…

Onder de noemer 'Sporen naar jezelf' bieden we je maandelijks de kans om kennis te maken met een spoor naar jezelf. Zo kun je ontdekken of dat spoor iets voor jou is of niet, zonder zware tijdsinvestering. Is het iets voor jou, dan kun je de stap zetten naar een langduriger vorming. Is het niets voor jou, kun je voor jezelf verder op verkenningstocht. Goede reis! 
 

Over de begeleiding:

Na een theateropleiding aan het Conservatorium in Gent werkte ik jarenlang als freelance actrice in theater en ook sporadisch voor tv. Dat waren intense en speelse tijden met voorstellingen voor zowel volwassenen, jongeren als kinderen.
Mijn zoekende, nieuwsgierige natuur nodigde me uit dieper te zakken en mijn eigen weg te volgen.

Geboeid door de volledige mens, de stem en groepsdynamieken schoolde ik me bij in Gezinswetenschappen, integratieve psychotherapie, systemisch coachen, Voice Dialogue, stemwerk, stemexpressie en intuïtieve ontwikkeling en werk nu voornamelijk als coach, psychotherapeute en stemcoach, zowel voor groepen als in een individuele setting.

Het grensgebied tussen theater en coaching vind ik bijzonder fascinerend, speels, kwetsbaar en krachtig.
De stem en het voelende lichaam spelen daarbij de hoofdrollen.

Ik geef voornamelijk trainingen rond stemexpressie, communicatie en spreken voor groepen bij diverse hogescholen, organisaties en bedrijven en werk ook geregeld als actrice in communicatietrainingen en in theateropstellingen.
In mijn praktijk werk ik voornamelijk met stem, energetisch en systemisch werk en Voice Dialogue rond bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast zing ik al eens graag een boventoontje bij ‘De Medeklinkers’, een boventoonkoor en werk als vrijwillig begeleider mee bij ‘Cirkels/Wehavethechoice’.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.