Basisreeks De natuurlijke Vegetarische keuken

U bent hier

Home > Basisreeks De natuurlijke Vegetarische keuken

Wanneer

wo, 13/03/2019 - 19:00 - 22:00
wo, 20/03/2019 - 19:00 - 22:00
wo, 27/03/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-03-13 19:00:002019-03-13 22:00:00GMT+01:00Basisreeks De natuurlijke Vegetarische keukenWaalvest 1 8930 Menen2019-03-20 19:00:002019-03-20 22:00:00GMT+01:00Basisreeks De natuurlijke Vegetarische keukenWaalvest 1 8930 Menen2019-03-27 19:00:002019-03-27 22:00:00GMT+01:00Basisreeks De natuurlijke Vegetarische keukenWaalvest 1 8930 Menen

Waar

Cultuurcentrum De Steiger
Waalvest 1
8930 Menen

Prijzen

Standaardtarief - 99.00

inclusief ingrediënten

Code: 198274

Vegetarisch koken is meer dan alleen het vlees weglaten. Het is nieuwe producten leren kennen en gebruiken, je maaltijden bewuster leren samenstellen, opbouwen en vormgeven.


In deze basisreeks leer je eenvoudige, kleurrijke, smakelijke vegetarische maaltijden bereiden die volwaardig en compleet zijn. Daarvoor gebruik je seizoensproducten, graansoorten, plantaardige eiwitten en oliën en een grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen, vegetarische bindmiddelen en natuurlijke zoetmiddelen.


Zowel voor de beginnende als de gevorderde kok.


Deze basisreeks wordt begeleid door Peter Vandermeersch van De Zonnekeuken

Praktische info:

De ingrediënten zijn inbegrepen in de prijs.
Breng een schort, Tupperware potjes, schilmesje en een snijplank mee.

Inschrijven bij

Cultuurcentrum De Steiger
Tel:
056/515891
E-mailadres:

Partner:

Cultuurcentrum De Steiger

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info