Basiscursus vegetarisch koken

U bent hier

Home > Basiscursus vegetarisch koken

Wanneer

di, 02/04/2019 - 19:00 - 22:00
ma, 13/05/2019 - 19:00 - 22:00
wo, 29/05/2019 - 19:00 - 22:00
wo, 19/06/2019 - 19:00 - 22:00
wo, 26/06/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-04-02 19:00:002019-04-02 22:00:00GMT+01:00Basiscursus vegetarisch kokenSchakelstraat 8 8790 Waregem2019-05-13 19:00:002019-05-13 22:00:00GMT+01:00Basiscursus vegetarisch kokenSchakelstraat 8 8790 Waregem2019-05-29 19:00:002019-05-29 22:00:00GMT+01:00Basiscursus vegetarisch kokenSchakelstraat 8 8790 Waregem2019-06-19 19:00:002019-06-19 22:00:00GMT+01:00Basiscursus vegetarisch kokenSchakelstraat 8 8790 Waregem2019-06-26 19:00:002019-06-26 22:00:00GMT+01:00Basiscursus vegetarisch kokenSchakelstraat 8 8790 Waregem

Waar

Cultuurcentrum De Schakel
Schakelstraat 8
8790 Waregem

Prijzen

Standaardtarief - 151.00

Prijs incl. ingrediënten inbegrepen

Code: 198241

Vegetarisch koken is meer dan het vlees weglaten. Je leert een vegetarische maaltijd opbouwen tot een smakelijk, kleurrijk en evenwichtig geheel met seizoensproducten, graansoorten, plantaardige eiwitten en oliën, kruiden en specerijen, bindmiddelen en natuurlijke zoetmiddelen. Voor beginners maar ook voor wie al ervaring heeft.

Praktische info:

Inschrijven kan vanaf 17 december 2018.

Inschrijven bij

Cultuurcentrum De Schakel
Tel:
056/621340
E-mailadres:

Partner:

Cultuurcentrum De Schakel

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info